Estudi de Gravació a Barcelona

Distac Studio. Viu l’Emoció

L’estudi d’enregistrament

Distac Studio és un estudi de música professional amb un perfecte condicionament acústic i un equipament d’alta gamma, optimitzat amb les eines digitals més avançades.
Compta amb una perfecta sonorització dissenyada per un prestigiós enginyer acústic, tant a la sala d’enregistrament com a la sala de control que, amb l’experiència acumulada i la satisfacció de fer el que ens agrada, ens porta a aconseguir excel·lents resultats.
A Distac Studio estem perfectament capacitats per a cobrir qualsevol necessitat, proporcionant les millors condicions a músics, vocalistes, cantants, intèrprets, locutors, etc., perquè puguin obtenir el màxim resultat en els seus enregistraments.
Tenim una dilatada experiència en el tractament del so i la satisfacció de fer el que ens agrada. Gaudim amb el nostre treball

Responsable tècnic de so de l’estudi d’enregistrament

A DISTAC STUDIO, la garantia més gran dels serveis l’ofereix el seu creador i responsable tècnic de so Tomás, que donada la seva professionalitat i experiència, aconsegueix uns resultats sorprenents que són capaços d’emocionar.

És important disposar d’un equipament de so d’alta qualitat, però és encara més important disposar de tècnics amb capacitat i experiència per a obtenir els millors resultats.

L’equipament

Microfonia

Neumann TLM 107
Audix C212B
Sontronics Aria
Sontronics STC-Matched pair
Sontronics Delta 2
AKG D112 MK2
2 AKG P170
2 Sennheisser 421 II
Shure Beta 91 A
4 Shure SM 57
2 Shure SM 58
Shure SM 7B

Sistema monitoratge:
P-16M Personal mixer x6
P-16D Distribuidor ultranet

Control Room

Apple Mac Studio
Chip M1 Max, CPU 10 nucleos, 32 GB RAM
Logic Pro X
Pro Tools 12
Mesa de mezcla digital
Behringer X32
ART Voice chanel
Behringer Control 2 USB
Adam A7XM
KRK 5 G3
Audio Technica ATH M30X x6
Yamaha HPH-MT7
HPA 6 LD Systems
Scarlett 18i20
Batería YAMAHA
Piano digital YAMAHA P-125

Servicis que ofereix l’estudi

GRAVACIÓ

Aquesta fase és amb la qual arrenca el treball de l’estudi. Després de planificar la sessió, es procedeix a l’enregistrament d’instruments i veus, seleccionant finalment les millors preses per a facilitar en la mesura del possible el següent procés de mescla.

MESCLA I EDICIÓ

Aquesta etapa consisteix a aconseguir el balanç final de nivells, quantitat i tipus d’efectes, panorames, etc. per a cadascuna de les pistes gravades. És una etapa tan important com l’enregistrament i mereix una especial atenció.

MASTERITZACIÓ

Els processos bàsics d’aquesta fase són l’espaiat entre temes, edició general de cada tema, normalització, equalització general, compressió per bandes, modificació de la imatge estèreo, etc. i finalment creació del màster per a la duplicació.

PRODUCCIÓ MUSICAL

Si desitges que el resultat del teu projecte sigui del tot professional, el nostre productor musical farà, a partir de la teva maqueta, un treball d’acord amb els cànons exigits en el món de la música comercial, amb els arranjaments, instrumentació, etc. sempre, és clar, supervisat per tu, la teva ets el creador.

ENREGISTRAMENT SOBRE BASE MUSICAL

Si ja tens una base musical i si desitges gravar la teva veu sobre aquesta base que ens aportes, treballarem perquè totes dues coses s’acoblin perfectament utilitzant els recursos dels quals disposem per a obtenir el millor resultat.

LOCUCIONS

Audiollibres, contes infantils, tascons de radi, pòdcasts, tècnica de relaxació i meditació, idiomes, etc.

DISTRIBUCIÓ DIGITAL I SEGELL DISCOGRÀFIC

Amb la distribució digital la teva música arriba directament a l’oient a través de plataformes com Spotify, iTunes, Google Play, etc. i botigues de música digitals. D’aquesta manera els artistes distribueixen directament la seva música a les botigues en línia. També disposem d’un segell discogràfic per a canalitzar la teva música pels canals tradicionals.

REMASTERITZACIÓ

La remasterització té com a objecte millorar la qualitat d’un enregistrament potenciant les seves millors qualitats donant-los la presència que necessiten i eliminant sorolls de fons i clics, sobretot en enregistraments analògics antics.

CÒPIES DE CD’S

Disposem d’un departament de duplicació de CD’s per a la fabricació de petites i grans quantitats amb tota la varietat d’embalatge: Jewel box, Digipack, Digifile, etc. i amb un acabat totalment professional

DISSENY GRÀFIC

Si necessites un bon disseny per a concloure el teu projecte musical, posem a la teva disposició al nostre equip de disseny gràfic que et proposarà les millors idees per al format d’embalatge que triïs.

VIU L’EXPERIÈNCIA!

Vine a cantar a l’estudi! Vine a tocar! Tu ets l’artista!

Dedica una cançó a algú en un dia especial, regala l’experiència de venir a gravar o bé regala una cançó personalitzada. Tria la teva experiència…..

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

    He llegit i accepto les condicions de privadesa.

    Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

    On som

    Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

    Dilluns – Divendres: 9h – 20h