Gravació

Mitjans

És indispensable, per a l’enregistrament, disposar de recintes aïllats i condicionats acústicament per a la perfecta captació del so. És necessari disposar de l’adequada tecnologia per a gravar i captar el so per a després treballar amb la melodia, l’harmonia, el to i altres funcions que ens portin a optimitzar els resultats.
Distac disposem d’una sala d’enregistrament perfectament condicionat i una sala de control amb una perfecta sonorització. En el seu disseny es van utilitzar les més avançades tècniques d’enginyeria acústica i sonometria.

Qualificació tècnica

En un procés d’enregistrament és fonamental disposar de tècnics amb capacitat i experiència per a obtenir els millors resultats. A Distac Studio comptem amb un responsable tècnic de so amb gran mestratge i habilitat, que aconsegueix uns resultats capaços d’emocionar.

Procés de gravació

Amb aquesta fase arrenca el treball de l’Estudi. Cal planificar la sessió, les preses que es faran, preparar els micròfons que s’utilitzaran i aplicar les tècniques més convenients. Gravar en diferents pistes per separat: guitarra, veu, teclat, etc. o gravar tot al mateix temps en un enregistrament multipista. Després de planificar la sessió, es procedeix a l’enregistrament d’instruments i veus, seleccionant, finalment, les millors preses per a facilitar en la mesura del possible, el següent procés de mescla.

Gravació sobre base musical

Si ja tens una base musical i desitges gravar la teva veu sobre aquesta base, treballarem perquè totes dues coses s’acoblin perfectament, utilitzarem els recursos pertinents per a obtenir el millor resultat. També podem treballar sobre una base musical ja existent o sobre una cançó coneguda. En qualsevol cas, a Distac Studio podem proporcionar-te la base musical de la cançó que vulguis.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram