Regala una
Cançó

El millor regal per a un músic o un aficionat a la música és venir a gravar a DISTAC STUDIO. Un espai amb un perfecte condicionament acústic i un equipament d’alta gamma, optimitzat amb les eines digitals més avançades.

És important disposar d’un equipament de so d’alta qualitat, però és encara més important disposar de tècnics amb capacitat i experiència acumulada, que treballin amb la motivació de fer el que els agrada per a aconseguir excel·lents resultats. A Distac Studio estem capacitats per a fer realitat els teus propòsits. Treballem les millors tècniques i oferim un acollidor ambient a cantants o aficionats, perquè puguin assolir el màxim rendiment en els seus enregistraments.

Dona-li un cop d’ull a la nostra web i veuràs el que podem oferir-te

Sorprèn amb un xec regal

Regala l’experiència de gravar en un estudi. Ara a DISTAC et donem l’opció de regalar una experiència sense precedents a algú que li agradi cantar.

Vols fer-li un regal a algú que li agradi cantar?

Aquesta és la teva oportunitat de fer un regal inoblidable per a aquesta persona que vols! Viure l’experiència de gravar en un estudi d’enregistrament professional, a DISTAC STUDIO.
T’enviarem una postal personalitzada via Mail perquè tu mateix la hi lliuris a aquesta persona a qui vols fer-li un regal tan especial.

Què inclou el Xec Regal?

Es tracta de l’enregistrament de 2 covers (cançons conegudes) durant 3 hores a l’estudi. S’inclouran cors en cas necessari. El cantant estarà acompanyat de l’equip de DISTAC STUDIO que l’ajudarà durant el procés d’enregistrament.
I per a finalitzar el cantant rebrà un CD personalitzat amb els seus enregistraments a l’estudi (també en format USB personalitzat o en arxiu digital mp3).

Reserva el teu regal!

Un regal únic per a aquesta persona tan especial

Quin millor regal que dir-li tu? Pots emocionar als teus éssers estimats, regalant-los en el seu aniversari, el dia de la mare, en una declaració d’amor, etc., o simplement per a oferir un bonic detall o per “hobby”, sent tu el protagonista cantant tu mateix! Canta aquesta cançó que tant li agrada a aquesta persona i interpreta-la tu mateix a l’estudi.

Tant si ets professional o no, pots venir a cantar tu a l’estudi! Tu només o en grup. Viuràs una experiència inoblidable i divertida i a més estaràs acompanyat del nostre equip que t’ajudarà a interpretar la teva cançó.

Com funciona regalar una cançó?

distacstudio lacancion

La Cançó

Tria la cançó coneguda (cover) que desitges cantar-li a aquesta persona. Si no disposes de la base musical d’aquesta cançó t’ajudarem a trobar-la.
Assaja la teva cançó
És el moment d’assajar la cançó amb la base musical triada per a l’enregistrament. Prepara’t bé per al dia de l’enregistrament.

Vine a gravar!

Vine a DISTAC STUDIO a gravar la teva cançó! Recorda que t’ajudarem en tot moment durant l’enregistrament. Així que relaxa’t i gaudeix!

Un regal inoblidable

També podem lliurar-te el resultat en un CD amb l’estoig personalitzat amb la fotografia i el missatge que tu vulguis, en USB o MP3.

Regala una cançó cantada per tu

Però si ets tu qui vol regalar una cançó cantada per tu a aquesta persona tan especial, també tens l’oportunitat de venir a gravar. Quin millor regal que dir-li amb una cançó interpretada per tu? Canta aquesta cançó que tant li agrada a aquesta persona que vols i grava-la a l’Estudi. Tant si ets professional o no, pots venir a cantar! Tu sol o en grup. Viuràs una experiència inoblidable i divertida.

Experiencia en grup

Vine a gravar en grup, una experiència d’allò més divertida!

Vols organitzar una activitat en grup d’allò més original, divertida i entranyable? Amb la família, grups d’amics, companys de treball, etc., amb qui vulguis! A DISTAC STUDIO proposem la idea de gravar una cançó en grup, gaudint d’una original experiència. A més, amb l’objectiu d’aconseguir, gràcies al treball en equip, un enregistrament professional amb la cançó triada. Un record d’un dia únic.

Experiències en grup

 • Grupos d’amics/gues
 • Gravació en familia
 • Comiats de solter/a
 • Team buildings d’empresa
 • Regal amics per a un casament

Cançó Personalizada

Posem música a la teva història

Podem crear una cançó personalitzada, pel nostre equip, amb una lletra que expressi els sentiments, anècdotes o missatges que tu vulguis expressar i amb una melodia a l’estil que triïs: balada, rock, country, vals, hip hop, rap, etc., interpretada per un cantant de l’estudi o bé per tu mateix.
Anima’t a fer el regal més personalitzat de tots.

Explica’ns la teva història

Obre el teu cor i explica’ns la història que t’agradaria escoltar en aquesta cançó: dades, anècdotes, esdeveniments especials, sentiments que vulguis expressar, etc., pensa el que t’agradaria dir-li a aquesta persona tan important i li enviarem el missatge.

Explica’ns quin estil de música t’agradaria per a la teva cançó, o si ho prefereixes, podem treballar sobre la base d’una cançó coneguda.

Nosaltres ens posem a la feina per a compondre la lletra i la melodia que s’adapti a la història que ens expliquis.

Juntos crearem la teva cançó

És el moment de posar música i veu a la teva cançó! Compondrem la música i melodia de la teva cançó juntament amb la lletra que hem escrit amb la teva història. També podem treballar sobre una base musical ja existent, o bé sobre una cançó coneguda que t’agradi.

Un cantant de Distac Studio interpretarà la cançó a l’Estudi, o si el prefereixes, pots venir tu a cantar aquesta cançó! Estaràs acompanyat de l’equip que t’ajudarà a interpretar la melodia.

Regala la teva cançó

T’enviarem una mostra del resultat per a saber la teva opinió. Farem els canvis i ajustos necessaris fins que ens donis el vistiplau. Llavors tindràs la teva cançó personalitzada llesta per a regalar!

Un regal inoblidable!

Et lliurarem el regal en el format que desitgis: CD personalitzat (amb les còpies que vulguis amb un disseny gràfic personalitzat), USB personalitzat o bé com a Arxiu Digital.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram