Serveis

GRAVACIÓ

Aquesta fase és amb la qual arrenca el treball de l’estudi. Després de planificar la sessió, es procedeix a l’enregistrament d’instruments i veus, seleccionant finalment les millors preses per a facilitar en la mesura del possible el següent procés de mescla.

MESCLA I EDICIÓ

Aquesta etapa consisteix a aconseguir el balanç final de nivells, quantitat i tipus d’efectes, panorames, etc. per a cadascuna de les pistes gravades. És una etapa tan important com l’enregistrament i mereix una especial atenció.

MASTERITZACIÓ

Els processos bàsics d’aquesta fase són l’espaiat entre temes, edició general de cada tema, normalització, equalització general, compressió per bandes, modificació de la imatge estèreo, etc. i finalment creació del màster per a la duplicació.

PRODUCCIÓ MUSICAL

Si desitges que el resultat del teu projecte sigui del tot professional, el nostre productor musical farà, a partir de la teva maqueta, un treball d’acord amb els cànons exigits en el món de la música comercial, amb els arranjaments, instrumentació, etc. sempre, és clar, supervisat per tu, la teva ets el creador.

ENREGISTRAMENT SOBRE BASE MUSICAL

Si ja tens una base musical i si desitges gravar la teva veu sobre aquesta base que ens aportes, treballarem perquè totes dues coses s’acoblin perfectament utilitzant els recursos dels quals disposem per a obtenir el millor resultat.

LOCUCIONS

Audiollibres, contes infantils, tascons de radi, pòdcasts, tècnica de relaxació i meditació, idiomes, etc.

DISTRIBUCIÓ DIGITAL I SEGELL DISCOGRÀFIC

Amb la distribució digital la teva música arriba directament a l’oient a través de plataformes com Spotify, iTunes, Google Play, etc. i botigues de música digitals. D’aquesta manera els artistes distribueixen directament la seva música a les botigues en línia. També disposem d’un segell discogràfic per a canalitzar la teva música pels canals tradicionals.

REMASTERITZACIÓ

La remasterització té com a objecte millorar la qualitat d’un enregistrament potenciant les seves millors qualitats donant-los la presència que necessiten i eliminant sorolls de fons i clics, sobretot en enregistraments analògics antics.

CÒPIES DE CD’S

Disposem d’un departament de duplicació de CD’s per a la fabricació de petites i grans quantitats amb tota la varietat d’embalatge: Jewel box, Digipack, Digifile, etc. i amb un acabat totalment professional

DISSENY GRÀFIC

Si necessites un bon disseny per a concloure el teu projecte musical, posem a la teva disposició al nostre equip de disseny gràfic que et proposarà les millors idees per al format d’embalatge que triïs.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email: info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram