Mescla i Edició

Mescla i edició

La mescla i edició és un procés tan important com l’enregistrament i mereix una especial atenció.
En l’enregistrament de so, la mescla s’utilitza per a balancejar i equilibrar el volum i l’equalització de les fonts de so i per a aplicar els efectes necessaris a cadascuna de les pistes. En la mescla es tracten tots els sons que intervenen corregint els desajustaments per a sincronitzar les diferents pistes fins a aconseguir la mescla definitiva.
En la mescla és molt important controlar la dinàmica del senyal per a aconseguir que el so estigui ben balancejat i controlat en tot moment. Sempre usem una correcta equalització, per a reforçar o atenuar les freqüències, amb la finalitat que totes les pistes sonin conjuntament de manera correcta.
Per a l’edició de so és necessari activar tots els recursos tècnics i totes les eines d’edició de so que ens ofereix la tecnologia per a compondre el resultat de la mescla. Mitjançant l’edició podem corregir defectes, modificar-los, ajustar fragments, etc.
En aquest procés d’edició és indispensable que els músics escoltin l’enregistrament, que revisin el treball per si cal realitzar algun ajust, i ens donin la seva aprovació abans de donar-lo per definitiu.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram