Cançons per a
Parelles

Si vols sorprendre a aquesta persona tan important a la teva vida i fer-li un regal que li arribi al cor, digues-li cantant. Fer feliç a la teva parella és una de les coses que més satisfacció et pot donar.
Si a la teva parella li agrada cantar, pots obsequiar-la amb una experiència sense precedents. T’entregarem un “val regal” perquè enregistri una cançó a DISTAC STUDIO. No només viurà l’emoció i l’experiència de l’enregistrament, sinó que rebrà un CD professional amb els enregistraments.
Però si és a tu a qui t’agrada cantar, pots fer tu l’enregistrament i fer-li el regal del CD amb una dedicatòria particular.

Com gravar a l’Estudi

Per tal que un dels dos, o tots dos vingueu a cantar, no cal que sigueu cantants, només cal que us agradi cantar. No cal ser un cantant professional, el que importa és l’actitud i les ganes de viure una experiència extraordinària que culmini en un regal molt original. A l’Estudi viureu moments inoblidables i divertits. Tindreu el suport del nostre equip tècnic, que us ajudarà a preparar i a interpretar la cançó. A Distac treballem les millors tècniques per aconseguir un bon resultat en un ambient càlid i familiar.

Qui vingui a gravar només s’ha de preocupar d’assajar i portar la cançó ben apresa. Nosaltres us proporcionarem la base musical i treballarem perquè la vostra veu i la música s’acoblin en perfecta harmonia.

Regala un CD amb l’enregistrament a l’Estudi

Aquest no és un regal tradicional. Esteu regalant un CD amb cançons interpretades per vosaltres mateixos. Qui no s’emociona, si us agrada cantar, amb la possibilitat de gravar un CD en un estudi de música?
Després de fer la gravació, fabricarem un CD professional, com si fos un artista. La caràtula es pot personalitzar amb una dedicatòria i amb les imatges que vulgueu. A l’interior del CD posarem, a més, imatges de l’actuació a l’Estudi. L’enregistrament també el podem lliurar en format USB o en un fitxer digital.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram