Cançons per al
dia del pare

El 19 de març és un dia assenyalat per a homenatjar el nostre pare, bé amb un regal, amb un menjar familiar, una videotrucada, etc. A tots els pares els agrada rebre i sentir l’afecte de la seva família. No hi ha dia millor que el dia del pare per a recordar-li tot el que l’estimem.

Ara li pots recordar donant-li una entranyable i emotiva sorpresa. Li pots fer un regal que no s’espera. Regala-li un CD gravat per tu en un estudi de música professional, que contingui cançons interpretades per tu, amb un emotiu i afectuós missatge que li faci emocionar.

Un regal original

Si t’agrada cantar i vols fer-li un regal original a la teva mare en un dia tan assenyalat, dona-li una bonica sorpresa! Regala-li un CD gravat per tu en un estudi de música professional.

No et preocupis si cantes regular. No fa falta que siguis un professional de la música per venir a cantar. Tu sol o amb altres membres de la família. Podeu gravar un CD amb diverses cançons.

Viuràs o viureu una experiència inoblidable i divertida, acompanyats del nostre equip, que us ajudarà a interpretar les cançons perquè pugueu obtenir el màxim resultat. Tenim una dilatada experiència en el tractament del so i la satisfacció de fer el que ens agrada. Gaudim amb la nostra feina.

Enregistrament en CD

Rebreu un CD personalitzat per a regalar-l’hi a la vostra mare. Es tracta d’un CD professional, com si ho compréssiu en una botiga de música, però amb les vostres cançons. Quina mare no s’emociona, si rep, en un dia tan assenyalat, un CD amb cançons interpretades pels seus éssers estimats? El CD es pot personalitzar amb un emotiu missatge i les imatges de l’enregistrament.

Val regal

Si és a la teva mare a qui li agrada cantar, també li pots regalar una sessió d’enregistrament a DISTAC. Aquesta és la teva oportunitat per a fer un regal inoblidable a aquesta persona que significa tant per a tu. Viurà l’experiència de gravar en un estudi professional. T’enviarem un val regal personalitzat perquè tu mateix li donis. Després de la sessió, també rebrà un CD amb les seves imatges a l’Estudi.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram