Cançons en
Grup

Experiència en grup

Vine a gravar en grup, una experiència d’allò més divertida!

Vols organitzar una activitat en grup d’allò més original, divertida i entranyable? Amb la família, grups d’amics, companys de treball, amb el grup de música, amb amics del cor, etc., amb qui vulguis. A DISTAC STUDIO proposem la idea de gravar una cançó en grup com una idea original d’activitat. L’objectiu és aconseguir un enregistrament professional de les cançons que trieu. Un record d’un dia únic.

Podeu gravar una cançó ja existent, nosaltres us proporcionarem la base musical i treballarem perquè vostra la seva veu i la música s’acoblin en perfecta harmonia.

Els qui vingueu a cantar únicament heu de preocupar-vos d’assajar i portar ben apresa la cançó. Si hi ha alguna fallada o desajustament amb la música, no importa, perquè repetirem les preses o els fragments de l’enregistrament que siguin necessaris, fins a aconseguir que s’acobli perfectament. Després en el procés d’edició i mescla, treballarem amb la melodia, l’harmonia, el to i altres funcions per a optimitzar els resultats.

Regala un CD amb la gravació a l’Estudi

A més de viure una experiència impressionant, tindreu com a record un CD amb cançons interpretades per vosaltres mateixos. Qui no s’emociona, si li agrada cantar, amb la possibilitat de gravar un CD en un estudi de música?

Es tracta d’un CD professional, com el que poguéssiu comprar de qualsevol cantant o músic professional en una botiga de música. La caràtula es pot personalitzar amb les imatges de l’enregistrament o qualsevol altra imatge que vulgueu aportar. A l’interior del CD posarem, a més, alguna fotografia de la vostra actuació en l’Estudi.

L’enregistrament també podem lliurar-la en format USB o en un arxiu digital.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram