Cançons per a la
teva Xicota

Hi ha moltes maneres de dir a la teva xicota el que sents: li pots enviar una postal, un missatge a Instagram, un WhatsApp, etc., encara que no sempre els sentiments són fàcils de transmetre. De vegades costa trobar la forma, però ara hi ha la possibilitat de dir-ho cantant. Digue-li-ho cantant!

Vine a l’Estudi i prepara’t per gravar un CD amb les cançons que triïs per impressionar la teva xicota.

Viu l’experiència al nostre estudi d’enregistrament

Per anar a cantar o tocar a l’Estudi no cal que siguis un excel·lent cantant o un músic expert. Només has de venir amb la cançó o cançons apreses i amb l’ànim de viure una experiència emocionant. Tindràs, en tot moment, el suport del tècnic d’enregistrament que t’ajudarà a preparar la teva actuació i realitzarà les barreges i els ajustaments necessaris per obtenir un bon resultat. El nostre estudi disposa de la tecnologia més avançada i les millors tècniques per obtenir un excel·lent enregistrament . Esperem que t’impressioni.
Per completar aquest fantàstic regal, elaborarem un CD amb imatges de l’enregistrament i amb una caràtula, que podem personalitzar amb la dedicatòria o el missatge que vulguis perquè puguis expressar els teus sentiments. Segur que la teva xicota s’emocionarà.
També disposem d’una dissenyadora gràfica a l’Estudi, que us pot assessorar i proposar idees perquè la portada del CD sigui d’allò més impactant.

Un altre regal que emociona (Val regal)

Si és la teva xicota qui té aficions musicals i actituds per cantar o tocar algun instrument, també tens la possibilitat de sorprendre-la amb un regal que la pot emocionar.

Et podem proporcionar un “Xec regal”, que consisteix a regalar a la teva xicota una sessió d’enregistrament a Distac. En aquest cas, serà ella qui visqui l’experiència de sentir-se com una autèntica artista. Tu també pots venir a estudiar per compartir aquest moment. Igualment us lliurarem el CD personalitzat, amb les imatges de l’enregistrament, perquè pugui recordar aquest esdeveniment particular, encara que segur que serà difícil oblidar-lo. L’enregistrament també us la podem lliurar en mp3 o en una memòria USB.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram