Cançons per al dia
de la mare

El dia de la mare és un dia molt especial per a les mares, amb un important component emocional. En aquest dia tenim el moment i l’ocasió per a demostrar quant les estimem i el molt que agraïm totes les seves cures. És un moment especial per a tota la família i és habitual recórrer als típics regals: moda, complements, música, bellesa, llibres, tecnologia, etc.

Però si vols donar-li una entranyable i emotiva sorpresa, vine a gravar un CD professional a Distac Studio, tu sol o amb altres membres de la família, per a regalar-li amb la dedicatòria i les imatges de portada que tu vulguis.

Un regal original

Si t’agrada cantar i vols fer-li un regal original a la teva mare en un dia tan assenyalat, dona-li una bonica sorpresa! Regala-li un CD gravat per tu en un estudi de música professional.

No et preocupis si cantes regular. No fa falta que siguis un professional de la música per venir a cantar. Tu sol o amb altres membres de la família. Podeu gravar un CD amb diverses cançons.

Viuràs o viureu una experiència inoblidable i divertida, acompanyats del nostre equip, que us ajudarà a interpretar les cançons perquè pugueu obtenir el màxim resultat. Tenim una dilatada experiència en el tractament del so i la satisfacció de fer el que ens agrada. Gaudim amb la nostra feina.

Enregistrament en CD

Rebreu un CD personalitzat per a regalar-l’hi a la vostra mare. Es tracta d’un CD professional, com si ho compréssiu en una botiga de música, però amb les vostres cançons. Quina mare no s’emociona, si rep, en un dia tan assenyalat, un CD amb cançons interpretades pels seus éssers estimats? El CD es pot personalitzar amb un emotiu missatge i les imatges de l’enregistrament.

Val regal

Si és a la teva mare a qui li agrada cantar, també li pots regalar una sessió d’enregistrament a DISTAC. Aquesta és la teva oportunitat per a fer un regal inoblidable a aquesta persona que significa tant per a tu. Viurà l’experiència de gravar en un estudi professional. T’enviarem un val regal personalitzat perquè tu mateix li donis. Després de la sessió, també rebrà un CD amb les seves imatges a l’Estudi.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram