Cançons per al
teu Avi

Pots emocionar al teu avi fent-li un bonic regal per al seu aniversari, per a l’aniversari de les seves noces, per al dia del pare, per a la seva jubilació, per a qualsevol altra commemoració o, simplement, en qualsevol moment per a donar-li una agradable sorpresa. Sempre és un bon moment per a fer-li un regal inoblidable.
Si t’agrada cantar, li pots regalar una cançó cantada per tu en un estudi de música professional. Aquesta cançó que tant li agrada o la que tu triïs.
Tant si ets professional o no, pots venir a cantar. Tu només o en grup. Viuràs una experiència inoblidable i divertida. No et preocupis si cantes bé o regular, estaràs acompanyat del nostre equip que t’ajudarà a interpretar la cançó.

Grava la cançó al teu avi a l’estudi

Distac Studio estem perfectament capacitats per a cobrir qualsevol necessitat, proporcionant les millors condicions a cantants o aficionats, perquè puguin obtenir el màxim resultat en els seus enregistraments.
Qui vingui a cantar, només ha de preocupar-se d’assajar i conèixer bé la cançó. Nosaltres li proporcionarem la base musical i treballarem perquè la seva veu i la música s’acoblin perfectament.

Regala la teva cançó al teu avi

Serà un regal inoblidable per al teu avi. Et lliurarem un CD amb un disseny gràfic personalitzat, com si el compressis en una botiga de música. A la portada apareixerà la teva dedicatòria i la fotografia que vulguis i, a l’interior, hi haurà una mostra de les imatges de l’enregistrament a l’estudi.
Farem les còpies que ens demanis del CD perquè les hi puguis regalar al teu avi o a qui tu vulguis.

Com canta el teu avi?

Si tens un avi modern i creatiu, que no perd l’oportunitat de provar coses noves, que assisteix a cursos, ocupacions o altres activitats on pot aprendre i aprofitar el seu talent, ara també té la possibilitat de venir a gravar ell mateix a l’estudi. Per a ell serà un regal i una experiència inoblidable.
T’enviarem una postal personalitzada (val regal) perquè tu mateix la hi lliuris. En aquest cas serà el teu avi l’artista i rebrà, també, el CD personalitzat amb els seus enregistraments.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram