Cançons per al
teu Germà

Què es pot regalar a un germà per a agrair-li tots aquests moments que heu viscut junts, per a donar-li les gràcies per la seva ajuda quan l’has necessitat, per ser el teu amic, per donar-te suport en situacions difícils, per tantes coses…. Es mereix un regal excepcional, un regal inoblidable que li emocioni. Ara li pots dedicar una cançó interpretada a DISTAC STUDIO.

Quines opcions tinc per a regalar una cançó al meu germà?

Tens diverses opcions: cantar tu i dedicar-li un CD amb l’enregistrament, o si és al teu germà a qui li agrada cantar, li pots lliurar un “val regalo”, perquè sigui el qui vingui a cantar. Però si els dos sou aficionats a cantar, també li pots regalar una sessió d’enregistrament on participeu els dos.

Vine a cantar per al teu germà a Distac

Vine a cantar a l’Estudi! No importa que només siguis aficionat, el que importa és la teva actitud i la teva voluntat de fer un regal original. Vine a l’Estudi, viuràs una experiència inoblidable i divertida. No et preocupis si no cantes molt bé, tindràs el suport del nostre equip que t’ajudarà a interpretar la cançó.
Distac Studio estem capacitats per a fer realitat els teus propòsits. Treballem les millors tècniques i oferim el millor ambient a cantants o aficionats, perquè puguin obtenir el màxim rendiment en els seus enregistraments.
Tu només has de preocupar-te d’assajar i portar ben apresa la cançó que vindràs a cantar. A Distac Studio et proporcionarem la base musical i treballarem perquè la teva veu i la música s’acoblin en perfecta harmonia.

Regala un CD amb la teva cançó al teu germà

Imagina que li regales al teu germà un CD de qualsevol artista, però, en aquest cas, l’artista ets tu. Una vegada finalitzada l’enregistrament, et fabricarem un CD professional, perfectament plastificat, com si acabessis de comprar-ho en una botiga, amb una caràtula que pot portar una dedicatòria i les imatges que tu ens aportis. A l’interior del CD posarem, també, algunes imatges de la teva actuació com a cantant en l’Estudi.
Podem fer les còpies que necessitis del CD perquè les hi puguis regalar al teu germà o a qui tu vulguis. També podem lliurar-te l’enregistrament en format USB personalitzat o en arxiu digital mp3.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram