Cançons per al
teu Marit

El matrimoni és una etapa molt rellevant de la vida que s’ha de cuidar per a mantenir la unió de la parella, per això és molt important no caure en la rutina, en la monotonia. Volem ajudar-te a mantenir viva l’espurna que us va unir. I quina millor manera d’alimentar aquesta espurna que transmetent els teus sentiments, amb una cançó cantada per tu, en un estudi de música professional. Aquesta cançó que li porta tan entranyables records o una cançó que expressi els teus sentiments.

Si vols donar-li una entranyable sorpresa, veuen a gravar un CD professional a Distac Studio per a lliurar-li-ho al teu marit amb el missatge i les imatges que vulguis.

Grava la teva cançó a l’Estudi Distac

T’esperem a l’estudi per a ajudar-te a complir l’objectiu d’emocionar al teu marit. No fa falta que siguis cantant, ni una professional de la música, n’hi ha prou que siguis aficionada a cantar. El que importa és la teva actitud i la teva voluntat de fer un regal original. Vine a l’Estudi a cantar. Viuràs una experiència inoblidable i divertida. No et preocupis si cantes bé, malament o regular, tindràs el suport del nostre equip que t’ajudarà a interpretar la cançó.

Distac Studio treballem per a fer realitat els teus propòsits, apliquem les millors tècniques i oferim el millor ambient a cantants o aficionats, perquè puguin obtenir el màxim rendiment en els seus enregistraments.
Tu només has de preocupar-te d’assajar i portar ben apresa la cançó que vindràs a cantar. A Distac Studio et proporcionarem la base musical i treballarem perquè la teva veu i la música s’acoblin en perfecta harmonia.

Val regal per gravar a l’Estudi

També tens l’opció que sigui el teu marit qui vingui a cantar. Si li agrada cantar, li pots regalar una sessió d’enregistrament a DISTAC. Aquesta és una oportunitat per a fer-li un regal inoblidable! Viurà l’experiència de gravar en un estudi de música professional. Et manarem una invitació personalitzada perquè tu mateixa la hi lliuris.
I per a finalitzar rebrà un CD professional, personalitzat amb els seus enregistraments. Aquest no és un regal qualsevol. El teu marit sempre recordarà aquest detall com una inconfusible mostra d’amor. No perdis l’oportunitat.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram