Cançons per als
teus fills

És evident que, per als pares, un fill es mereix el millor. Es mereix el millor regal que pugueu fer-li, alguna cosa que el sorprengui, que li emocioni.  és aficionat a cantar o tocar algun instrument, qualsevol dia és bo per a regalar-li una experiència en un estudi professional, que culmini amb l’enregistrament d’un CD personalitzat, on el vostre fill és l’artista. Us lliurarem un “val regal” perquè el vostre fill vagi a gravar a DISTAC STUDIO.

Si sou vosaltres, el pare o la mare, o els dos, els qui sou aficionats a cantar, podeu venir a l’Estudi i gravar una cançó per a regalar-la-hi al vostre fill. Qualsevol de les dues opcions serà una espectacular i entranyable sorpresa.

Cançó gravada a l’estudi de gravació

Perquè un dels pares, o els dos, o el vostre fill vingui o vingueu a cantar a l’Estudi, no fa falta que sigueu cantants. És suficient que sigueu aficionats a cantar, no importa ser un professional de la música. El que importa és l’actitud i les ganes de fer un regal original. Quan vingueu a l’Estudi a cantar, viureu una experiència inoblidable i divertida. No ha de preocupar-vos si canteu regular, tindreu el suport del nostre equip que us ajudarà a preparar i interpretar la cançó. Tingueu en compte que treballarem per a optimitzar l’enregistrament, realitzar ajustos i sincronitzar les notes en perfecta harmonia, per a obtenir el màxim rendiment. Segur que us sorprendrà.

Sempre estem per la labor de fer realitat els vostres propòsits. Treballem les millors tècniques i oferim un càlid i familiar ambient a cantants o aficionats, perquè puguin obtenir els millors resultats.
Qui vingui a gravar, només ha de preocupar-se d’assajar i portar ben apresa la cançó que vagi a interpretar. Nosaltres li proporcionarem la base musical i treballarem perquè la seva veu i la música s’acoblin a la perfecció.

Regala un CD amb la cançó

Després de realitzar l’enregistrament lliurarem un CD perfectament acabat, com si es tractés d’un cantant o un grup professional. La portada es pot personalitzar amb una dedicatòria i amb les imatges que ens aporteu. A l’interior del CD posarem, també, algunes imatges de l’actuació a l’Estudi.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram