Cançons per
aniversaris

El dia de l’aniversari sol ser un dia molt estimat per a una gran majoria de persones. Rebre felicitacions i afecte en aquest dia és un motiu d’alegria.

Per a ajudar-te a enviar un missatge entranyable a aquesta persona a la que vols felicitar, t’oferim la possibilitat de venir a gravar a Distac Studio un CD professional, que contingui l’enregistrament de cançons interpretades per tu, amb el missatge que vulguis, perquè li regalis a aquesta persona a la qual vols felicitar.

Un regal original

Si t’agrada cantar i vols fer un regal original a algú per al seu aniversari: pares, germans, avis, familiars, nuvi, amic, parella, etc. Dona’ls una bonica sorpresa! Regala’ls un CD gravat per tu a Distac Studio.

No et preocupis si cantes bé o regular, no fa falta que siguis un professional de la música per a venir a cantar. Tu només o amb altres membres de la família. Podeu gravar un CD amb diverses cançons.

Viuràs o viureu una experiència inoblidable i divertida. A més, estareu acompanyats del nostre equip, que us ajudarà a interpretar les cançons. El nostre equip treballa amb alta tecnologia i les més avançades tècniques per a optimitzar l’enregistrament i realitzar els ajustos necessaris per a obtenir el millor resultat en un ambient càlid i familiar.

Enregistrament en CD

Rebreu un CD personalitzat per a regalar-l’hi a qui compleix anys. Es tracta d’un CD professional, com si ho compréssiu en una botiga de música, amb les vostres cançons. Qui no s’emociona, si rep pel seu aniversari un CD amb cançons interpretades pels seus familiars més propers? El CD es pot personalitzar amb el missatge i les imatges de l’enregistrament.

Val regal

Si és qui compleix anys a qui li agrada cantar, també li pots regalar una sessió d’enregistrament a DISTAC. Aquesta és la teva oportunitat de fer un regal inoblidable a aquesta persona tan especial per a tu! Viurà l’experiència de gravar en un estudi professional. T’enviarem una invitació personalitzada perquè tu mateix li donis la sorpresa. I per a finalitzar també rebrà l’esmentat CD amb les cançons que hagi interpretat. Serà un regal d’aniversari que li farà sentir com un veritable artista.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram