Cançons per
casaments

Regal de casament

Quan rebem una invitació per a un casament, hem de pensar en el regal que farem als nuvis.
Si busquem un regal original i no el típic regal de noces, podem pensar en alguna cosa que els pugui suposar una nova experiència, una cosa emocionant, que els sorprengui. Imagineu-vos que els nuvis són aficionats a la música, a cantar o a tocar algun instrument. En aquest cas, el millor regal que se’ls pot fer, és l’experiència de compartir una sessió d’enregistrament en un estudi de música professional.
És possible que aquest sigui un regal poc habitual, però pot ser el més original per a aquells nuvis que siguin aficionats a cantar. Poden venir a cantar els dos, però si un dels dos no canta, també pot venir a acompanyar a la seva parella per a viure junts l’experiència.

Regal singular

T’enviarem un val regal, per correu electrònic, perquè entreguis als nuvis.

El regal consisteix en una sessió de tres hores d’enregistrament a Distac Studio per a gravar dues cançons. Hauran de posar-se en contacte amb Distac Studio per a concertar el dia i l’hora per a l’enregistrament. Quan arribin a l’Estudi, els nuvis començaran a viure una nova experiència, entre micròfons, monitors d’estudi, taules de mescla, instruments de música, etc. En tot moment acompanyats pels nostres tècnics, que els ajudaran a interpretar les cançons en un ambient pròxim i familiar.

Resultat final

Un cop finalitzat l’enregistrament, els nostres tècnics treballaran per a optimitzar el resultat, realitzant els ajustos necessaris perquè tot soni en perfecta harmonia. Aplicant, a més, els efectes que es precisin per a obtenir un resultat òptim.

Acabat del regal

Podem lliurar als nuvis l’enregistrament en format USB personalitzat o en un arxiu digital mp3 perquè ho enviïn a qui vulguin, però per a mantenir un record tangible on apareguin com a autèntics professionals, els lliurarem un CD amb la seva imatge a la portada i amb fotografies de la sessió d’enregistrament a l’interior. Segur que s’emocionen. Quin regal!

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram