Cançons per a la
teva Àvia

Si vols sorprendre la teva àvia amb un bon regal, no fa falta que sigui el dia del seu aniversari, ni cap dia especial, qualsevol dia és bo. Ara pots sorprendre-la amb una cançó que tu mateix hagis gravat en un estudi de música professional.

Gravar la cançó per a la teva àvia

Si t’agrada cantar, li pots regalar una cançó cantada per tu a l’Estudi. No és necessari que siguis un professional de la música; n’hi ha prou que t’animis a viure una divertida i bonica experiència en l’Estudi, per a després regalar a la teva àvia un CD amb l’enregistrament
Si estàs estudiant música i t’agrada tocar algun instrument, també t’encantarà venir a interpretar una peça musical per a dedicar-la-hi a la teva àvia. Segur que s’emocionarà quan vegi que l’artista és el seu net.

Vine a cantar per a la teva àvia a l’Estudi

No és necessari que siguis un cantant o un músic conegut per a gravar en un estudi professional. L’important és l’actitud i les ganes de complir amb l’objectiu de sorprendre la teva àvia amb un regal tan original. Nosaltres t’ajudarem, en un ambient distès i familiar, perquè puguis obtenir els millors resultats.
Quan vinguis a cantar, només has de venir animat i portar-te la cançó apresa. Si ets músic pots venir amb el teu instrument musical, encara que pots utilitzar la guitarra, el piano o la bateria de l’Estudi.

Regala la teva cançó a la teva àvia

La teva àvia viurà l’emoció de rebre un CD gravat pel seu net, plastificat com si el comprés en una botiga de música. En la caràtula apareixerà el teu missatge i la fotografia que aportacions i, a l’interior, hi haurà una seqüència de l’enregistrament en l’estudi.

A la teva àvia li agrada cantar?

Si tens una àvia moderna, que no perd l’oportunitat de provar coses noves, que assisteix a cursos, ocupacions o altres activitats lúdiques, on pot aprendre i aprofitar el seu enginy, ara també té la possibilitat de venir a gravar a l’estudi. Per a ella serà un inoblidable regal i una bonica experiència.
Et manarem un val regal perquè li ho lliuris. En aquest cas, el CD tindrà la imatge de la teva àvia gravant a l’Estudi.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram