Cançons per a la

teva dona

Si la teva dona és aficionada a cantar o li agrada tocar algun instrument i la vols sorprendre amb un excepcional regal, un regal que no s’esperi, un regal que per la seva transcendència i per ser un bonic detall, t’agrairà i el recordarà sempre, regala-li una sessió d’enregistrament a DISTAC.
Un regal diferent com aquest, pot ajudar a mantenir aquest sentiment que un dia us va portar a compartir la vostra vida. No ho dubtis, regala-li una sessió d’enregistrament a Distac Studio. S’emocionarà.

Entrega del Val regal per regalar una cançó

Prepararem un “Val regal” perquè li lliuris a la teva dona, perquè pugui concertar una sessió d’enregistrament a Distac Studio. La sorpresa no es limita a viure l’experiència de l’enregistrament en un estudi professional, també inclou el lliurament de l’enregistrament en un CD, que incorporarà en la seva portada una imatge de l’enregistrament o la fotografia i la dedicatòria que tu vulguis i, a l’interior, una seqüència de les imatges de la seva actuació. La nostra dissenyadora gràfica et pot assessorar per a aconseguir que la portada i el contingut gràfic del CD causin impacte.

Tu podràs assistir i viure tot el procés per a veure com el gaudeix la teva dona.

Sessió d’enregistrament de la cançó per a la teva dona

Per a venir a gravar, no és necessari que sigui una cantant, ni una instrumentista rellevant, és suficient que sigui aficionada a cantar, o a tocar algun instrument. El que importa és la seva actitud i la seva voluntat de viure una experiència divertida.
No ha de preocupar-se si no canta molt bé, en tot el procés tindrà el suport del nostre equip, que l’ajudarà a interpretar la cançó en un ambient familiar i distès. Només ha de preocupar-se d’assajar i portar la cançó ben apresa. Nosaltres buscarem la base musical i treballarem perquè tot s’acobli perfectament.

Si l’artista ets el teu, grava la cançó per a la teva dona

Però si ets tu qui vol regalar una cançó cantada per tu a la teva dona, també pots venir a gravar. Quin millor regal que dedicar una cançó interpretada per tu? Canta aquesta cançó que tant li agrada a la teva dona i veuen a gravar-la a Distac. Tant si ets professional o no, pots venir a cantar! Viuràs una inoblidable experiència.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram