Cançons per a la
teva germana

Si estàs buscant un regal original per a la teva germana, aquesta germana que ha compartit tants moments amb tu, que sempre ha estat la teva amiga i que, en qualsevol moment, pots confiar en ella. Quin millor regal que dedicar-li una cançó cantada per tu en un estudi de música professional? Segur que serà una mica més que un regal, serà un record inoblidable.

Tria entre cantar per a la teva germana o que ella canti

Si la teva germana és aficionada a cantar o a tocar algun instrument, li pots regalar l’experiència d’anar a gravar a un estudi de música professional. Li pots regalar una sessió d’enregistrament (Val regal) perquè vagi ella a cantar a Distac Studio.
Si l’aficionat ets tu, pots venir a gravar i regalar-li un CD amb cançons interpretades per tu i, en qualsevol cas, també per altres membres de la família.
I si els dos sou aficionats a cantar, també li pots regalar a la teva germana una sessió d’enregistrament on participeu els dos.

Experiència de cantar per a la teva germana en un estudi

Quan vinguis o vingueu a cantar a l’Estudi, només heu de procurar-vos de portar ben assajades les cançons. Al principi impressiona una mica, però després gaudireu d’una bonica experiència en un ambient relaxat i familiar. Els nostres tècnics planificaran la sessió d’enregistrament d’instruments i veus o, si ve només el vocalista, li prepararan la base musical de la cançó que vagi a interpretar.
No fa falta que sigueu músics o cantants, els nostres tècnics aplicaran les millors tècniques perquè les veus i la música encaixin perfectament. Us ajudaran a interpretar les cançons per a obtenir el millor resultat.

Regala un CD amb la teva cançó a la teva germana

Imagina que li regales o li regaleu a la teva germana un CD d’algun cantant professional, però en aquest cas, l’artista o els artistes són els membres de la seva família. Podeu imaginar-vos la sorpresa que s’emportarà quan li regaleu un CD amb cançons interpretades per vosaltres, perfectament. Amb les imatges de l’enregistrament i amb la dedicatòria que vulgueu posar-li en la caràtula.
Podem fer les còpies que vulgueu del CD, per a lliurar-les-hi també als cantants o als familiars que hagin intervingut en l’enregistrament o a qui vosaltres vulgueu. I si us interessa podem lliurar-vos l’enregistrament en un arxiu digital mp3 o en format USB.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres omplint aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

  He llegit i accepto les condicions de privadesa.

  Accepto rebre comunicacions de màrqueting.

  On som

  Carrer del Berguedà, 23, local 3, 08029 Barcelona

  93 853 85 78 / 687 36 39 54

  Email info@distacstudio.es

  Horari:

  Lunes – Viernes: 9h – 20h

  Xarxes Socials:

  Instagram